Våra tjänster

Tvätt personbil

Utvändig tvätt med tork

Fordonet rengörs först med avfettningsme del för att lösgöra svårt sittande smuts på kaross, hjulhus och fälgar. Detta följs av rengöring med premiumschampo som bibehåller lackens integritet.

bil-ikon

fr.349kr

Boka tid

Invändig tvätt

Interiör rengöring av fordon. Invändigt sker en noggrann dammsugning samt avtorkning och lufttrycksrengöring av alla paneler, dörrsidor, bagageutrymme, textilier och plastdetaljer. Behandlingen avslutas med en in-och utvändig fönsterputs

bil-ikon

fr.649kr

Boka tid

In & utvändig tvätt

Exteriör och interiör rengöring av fordon. Fordonet rengörs först med avfettningsmedel för att lösgöra svårt sittande smuts på kaross, hjulhus och fälgar. Detta följs av rengöring med premiumschampo som bibehåller lackens integritet, oavsett skydd på bilen. Invändigt sker en noggrann dammsugning samt avtorkning och lufttrycksrengöring av alla paneler, dörrsidor, bagageutrymme, textilier och plastdetaljer. Behandlingen avslutas med en in-och utvändig

bil-ikon

fr.890kr

Boka tid

Klädseltvätt

En heltäckande behandling av bilens interiör som innefattar djupkemrengöring av bilens klädsel, såväl textil som läder. Behandlingen tränger djupt ner i bilens textilier och avlägsnar ingrodd smuts och svåra fläckar från exempelvis mat, dryck, olja och fett.

Bilklädseln behandlas sedan med textilimpregnering som fungerar både skyddande och smutsavvisande. Är bilen utrustad med läderinredning görs en djupgående läderbehandling som återskapar lädrets naturliga känsla och ger ett skydd mot normal smuts och spill.

bil-ikon

fr.799kr

Boka tid

Motortvätt

Vid motortvätt rengörs hela motorutrymmet samt insidan av huven från oljespill, damm och annan smuts. Vi lägger på avfettning och spolar rent med högtryck på de motordetaljer som klarar detta. Andra delar skrubbar vi med borste och torkar med trasa. Därefter ser vi till att återfetta alla slangar och all plast så att de inte torkar ut och spricker.

bil-ikon

fr.250kr

Boka tid

Rekond personbil

Invändig rekond

Den invändiga rekonditioneringen är en noggrann rengöring och uppfräschning av bilens interiör. Bilen dammsugs invändigt och i bagageutrymmet. Fönstren putsas och instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och att nybilskänslan ska komma tillbaka.

bil-ikon

fr.1299kr

Boka tid

Helrekond

För bilens exteriör och för bilens interiör. Exteriört genomförs en noggrann rengöring som innefattar kaross, hjulhus och fälgar. Därefter poleras lacken för att avlägsna defekter i och på lacken och säkerställa lackens optimala glans, djup och lyster.

bil-ikon

fr.3599kr

Boka tid

Utvändig rekond samt lackskydd

bil-ikon

fr.4900kr

Boka tid

Övrigt personbil

Lättare polering + Vax

En lackytbehandling för bilar som har rullat några år. Behandlingen innefattar en fullständig & noggrann rengöring som innefattar kaross, hjulhus och fälgar. Därefter poleras lacken för att avlägsna ytliga defekter i lacken som sedan skyddas med ett vax. Lacken blir blank, snygg och lättare att tvätta och hålla ren.

bil-ikon

fr.1849kr

Boka tid

Glasbehandling

Långtidsverkande glas behandling som ger ett extremt smuts-och vattenavvisande skydd. Sikten genom rutan blir avsevärt mycket bättre vid dåligt väder vilket ökar trafiksäkerheten. Efter genomförd behandling reduceras behovet av vindrutetorkare, torkblad och spolarvätska. Det blir dessutom lättare att avlägsna insekter på sommaren och snö och is under vintern. Behandlingen kan appliceras på bilens samtliga rutor. Priset avser framrutan.

bil-ikon

fr.479kr

Boka tid

Större fordon HUSBIL/LÄTT LASTBIL SAMT BÅTREKOND

Utvändig handtvätt

bil-bat-ikon

fr.2500kr

Boka tid

Invändig rekond

bil-bat-ikon

fr.4000kr

Boka tid

Utvändig rekond + vaxning

bil-bat-ikon

fr.5999kr

Boka tid

Helrekond ut och in

bil-bat-ikon

fr.10.999kr

Boka tid

Lackskydd

bil-bat-ikon

fr.3900kr

Boka tid